Last Updated on سپتامبر 26, 2023 by mohamadi

یکی از بهترین راه ها برای رفع مشکلاتی از قبیل خطا کاتالیست ، کپ کردن خودرو ، کاهش شتاب و روشن شدن چراغ چک لیفان ایکس 50 ، حذف یا غیر فعال کردن سنسور دوم اکسیژن این اتومبیل است. مرکز کاراک حذف سنسور دوم اکسیژن لیفان ایکس 50 را با ریمپ ایسیو برای شما انجام می دهد. بدون صرف هزینه ی زیاد ، در کوتاه ترین زمان بهترین خدمات را از ما دریافت خواهید کرد. 

 

 

دسترسی سریع به مطالب :

 

 

 

سنسور دوم اکسیژن لیفان ایکس 50 چیست؟

سنسور اکسیژن همانند سنسور های دیگر از خودرو ، اطلاعاتی را به ایسیو گزارش می دهد تا ایسیو تنظیمات مربوطه را انجام دهد. سنسور اکسیژن مسئول نظارت بر مخلوط سوخت و اکسیژن است. در صورتی که در این مخلوط میزان سوخت بیشتر از حد لازم باشد به ایسیو گزارش می دهد و ایسیو تزریق سوخت را کاهش می دهد. همچنین در صورتی که میزان سوخت کم باشد دستور افزایش دستور سوخت را می دهد.

در خودروهای چینی مدل 92 به بعد همچون لیفان ایکس 50 ، سنسور اکسیژن دیگری نیز به خودرو اضافه شد. سنسور اکسیژن پایین دست یا سنسور دوم اکسیژن لیفان ایکس 50 ، وظیفه نظارت بر عملکرد کاتالیزور را بر عهده دارد.

 

حذف سنسور دوم اکسیژن لیفان ایکس 50 _ سنسور اکسیژن چیست

سنسور اکسیژن لیفان x50 چیست

 

 مزیت حذف سنسور دوم اکسیژن لیفان ایکس 50 چیست؟ 

سنسور دوم اکسیژن در صورتی که از کیفیت کافی برخوردار باشد و در شرایط استانداردی عمل کند ، نه تنها مشکل ساز نیست ، بلکه نقش بسیاری در کاهش آلایندگی خودروها دارد.

اما در کشور ما به دلیل اینکه اغلب از سنسور اکسیژن های نامرغوبی استفاده می شود شاهد خرابی و مشکلاتی در این سنسور هستیم. همچنین کیفیت پایین بنزین ، باعث می شود کاتالیزور دچار انسداد و خرابی شود و در این وضعیت سنسور دوم اکسیژن لیفان ایکس 50 به ایسیو سیگنالهایی مبنی بر عدم کارکرد صحیح کاتالیزور ارسال می کند و چراغ چک خودرو روشن می شود. همچنین کپ کردن و کاهش شتاب خودرو می تواند در اثر خرابی سنسور دوم اکسیژن لیفان ایکس 50 ایجاد شود.

با حذف سنسور دوم اکسیژن لیفان ایکس 50 ، خودرو شما به یک خودرو یورو2 تبدیل می شود ؛ پس از حذف این سنسور ، مشکلاتی همچون چراغ چک موتور ، خطا کاتالیست ، کپ کردن خوردو و کاهش شتاب قابل رفع می باشد.

 

خطا کاتالیست لیفان ایکس 50 چیست؟

P0420 معمولاً مربوط به خطا و خرابی در مبدل کاتالیزوری است. توصیه می کنیم تا زمانی که کد P0420 حل نشده است، از رانندگی با خودرو خودداری کنید.

کد P0420 به این معنی است که راندمان سیستم کاتالیست خودرو از میزان استاندارد پایین تر است. در چنین وضعیتی ، مشکل در حالت متوسطی است ، اما رانندگی طولانی با وجود این کد خطا کد می تواند باعث آسیب داخلی موتور شود. برای جلوگیری از آسیب بی شتر به سیستم آلایندگی و آسیب احتمالی موتور، این کد را در اسرع وقت اصلاح کنید.
شایع‌ترین علت P0420 یک مبدل کاتالیزوری بد است، اما می‌تواند ناشی از هر چیزی باشد، از معیوب بودن سنسور اکسیژن گرفته تا وضعیت کارکرد ضعیف  و یا نارسایی. متغیرهای زیادی وجود دارند که می توانند باعث ایجاد این کد شوند. برای جلوگیری از آسیب جدی به موتور، در اسرع وقت وسیله نقلیه خود را به یک تعمیرگاه معتبر ببرید .

P0420 به این معنی است که مبدل کاتالیزوری به طور موثر آلاینده ها را از اگزوز حذف نمی کند. خودروی شما از تست آلایندگی عبور نخواهد کرد. مبدل کاتالیزوری بد برای راننده خطری ندارد اما می تواند بیش از حد گرم شود و اجزای موتور را از بین ببرد.

مرکز کاراک رفع خطا کاتالیست را با حذف سنسور دوم اکسیژن لیفان ایکس 50 برای شما انجام می دهد. با ریمپ ایسیو این سنسور از مپ ایسیو شما غیرفعال می شود.

 

 

لوکیشن ، آدرس و تلفن مرکز کاراک

 

شماره تماس تعمیرگاه ریمپ خودرو کاراک : 09128079698

آدرس و شماره مرکز ریمپ کاراک : تهران ، خیابان دماوند ، نرسیده به ترمینال شرق ، بعد از پمپ بنزین 104

 

حذف سنسور دوم اکسیژن لیفان ایکس 50_ ریمپ ایسیو لیفان ایکس 50

ecu remaping lifan x50

 

حذف سنسور دوم اکسیژن لیفان ایکس 50 در کاراک

مرکز کاراک حذف سنسور دوم اکسیژن لیفان ایکس 50 شما را با ریمپ ایسیو انجام می دهد و شما را از شر مشکلاتی که این سنسور ایجاد کرده است ، خطلاص می کند. ریمپ ایسیو را برای اعمال بهبود ها و اصلاحات بسیاری می توان در خودرو اعمال نمود؛ که حذف سنسور دوم اکسیژن یکی از این موارد است. تکنسین ریمپ کاراک با کابل مخصوص به ایسیو شما متصل می شوند؛ و پس از خوانش نرم افزار ایسیو ، کد مربوط به سنسور دوم اکسیژن را غیرفعال کرده و آن را از مدار خارج می کنند.

ما بهترین مرکز ارائه دهنده خدمات ریمپ ایسیو هستیم که به شما کمک می کنیم خودرویتان را با نیاز و محل زندگیتان سازگارتر کنید. همین امروز به مرکز کاراک بیایید ، یا فرم زیر را پر نموده و منتظر تماس همکاران ما باشید :

 

فرم درخواست حذف سنسور دوم اکسیژن 

 

 

ویدیو ریمپ ایسیو لیفان X50 

 

در ویدیو بالا ، نمونه ای از ریمپ ایسیو لیفان ایکس 50 را در مرکز ریمپ ایسیو کاراک مشاهده می کنید. با تماشای این ویدیو با مهارت بالا تکنسین ریمپ کاراک و خدمات باکیفیت این مرکز بیشتر آشنا می شوید.

 

 

مختصری بر خودرو لیفان ایکس 50

لیفان ایکس 50 در سال  1394 وارد بازار ایران شد. این خودرو که محصول سال 2014 شرکت چینی لیفان به‌حساب می‌آید، در بدو عرضه با استقبال مناسب مشتریان ایرانی روبرو شد اما پس از مدتی میزان فروش آن به دلایل مختلف در کشورمان کاهش یافت.لیفان X50 خودرویی کوچکتر و شهری‌تر نسبت به لیفان X60 بود که در فاصله سال‌های 1394 تا 1397 توسط کرمان موتور به تولید رسید. این خودرو ورود مناسبی به بازار داشت و تاحدودی در ابتدای حضور موفق به جلب نظرها شد اما در ادامه و با ورود رقبای متعدد، ادامه مسیر برای لیفان X50 سخت‌تر شد تا جایی‌که کرمان موتور تصمیم گرفت تولید این محصول و سایر خودروهای لیفان را متوقف کند.

سقف توان موتور لیفان ایکس 50 ، 102 اسب بخار و گشتاور آن 133 نیوتن‌متر است. این خودروی دیفرانسیل جلو با شتاب صفر تا صد 12 ثانیه در نسخه دستی و 13 ثانیه در نسخه اتوماتیک، خودرویی کند و کرخت به حساب می‌آید. حداکثر سرعت آن بین 160 تا 170 کیلومتر در ساعت است که بعید به نظر می‌رسد با وزن 1150 کیلوگرمی و خروجی موتور، خودرو بتواند به این سقف دست یابد. در واقع، با کمی دقت متوجه خواهیم شد که لیفان X50 نیز مانند دیگر هم‌وطنانش با مشکل عدم تناسب موتور و بدنه دست و پنجه نرم می‌کند.