Last Updated on اکتبر 7, 2023 by mohamadi

لکسوس هایی که در کشور ما مورد استفاده قرار می گیرند ممکن است با مشکلاتی در سنسور دوم اکسیژن و کاتالیزور مواجه شوند. علت این مشکلات می تواند کیفیت پایین بنزین و یا کیفیت پایین قطعات باشد. یکی از خدماتی که مرکز کاراک با ریمپ ایسیو ارائه می دهد، حذف سنسور دوم اکسیژن لکسوس می باشد. با ریمپ ایسیو لکسوس می توانید با هزینه و مدت زمان اندکی ، تغییرات بزرگی در خودرویتان ایجاد کنید؛ مرکز کاراک در این مسیر به شما کمک می کند.

 

دسترسی سریع به مطالب :

 

 

حذف سنسور دوم اکسیژن لکسوس در کاراک

مرکز ریمپ ایسیو کاراک بهترین خدمات را در زمینه ریمپ ایسیو و حذف سنسور دوم اکسیژن انواع خودرو ها ارائه می دهد. ریمپ ایسیو روشی است که بدون تغییرات مکانیکی پر هزینه و در طی مدت زمان کوتاهی انجام می گیرد. تکنسین ریمپ کاراک برای حذف سنسور دوم اکسیژن لکسوس ، ابتدا با کابل مخصوص به ایسیو خودرو شما متصل می شوند و پس از خوانش مپ ایسیو ، با برنامه نویسی کد های مربوط به سنسور دوم اکسیژن را غیر فعال می کنند.

انجام ریمپ ایسیو می تواند مزایا فوق العاده دیگری همچون بهبود تعویض دنده ، بهبود پاسخ دریچه گاز ، بهبود سرعت و تجربه رانندگی را به همراه دارد. پس از تمامی خدماتی که در کاراک دریافت می کنید ، به شما ضمانت نامه کتبی اعطا می شود تا از نتیجه کار مطمئن باشید.

 

فرم درخواست حذف سنسور دوم اکسیژن 

 

 چرا سنسور دوم اکسیژن لکسوس را حذف کنیم؟

سنسور دوم اکسیژن نقش موثری در عملکرد صحیح کاتالیزور خودرو و کاهش آلایندگی اتومبیل دارد. اما در کشور ما بنا بر دلایلی این سنسور می تواند مشکلاتی را در خودروهایی که در ایران مورد استفاده قرار می گیرند ایجاد کند. اگر سنسور دوم اکسیژن لکسوس از کیفیت مناسبی برخوردار نباشد، دچار خرابی زودرس و مشکلاتی در عملکرد خود می شود. ممکن است به اشتباه خرابی هایی را تشخیص دهد و موجب روشن شدن بی دلیل چراغ چک شود. حتی ممکن است با عدم تشخیص به موقع خرابی ، آن را به مشکلات جدی تری تبدیل نماید. خطا کاتالیزور یکی از مشکلاتی است که ممکن است بر اثر مشکل در سنسور دوم اکسیژن رخ دهد. همچنین مشکلاتی از قبیل کاهش شتاب خودرو و کپ کردن آن را ممکن است با حذف سنسور دوم اکسیژن لکسوس برطرف نمود.

 

حذف سنسور دوم اکسیژن لکسوس _ ریمپ ایسیو لکسوس

ریمپ ایسیو لکسوس

 3 دلیل خرابی سنسور اکسیژن لکسوس

ممکن است به دلیل عوامل مختلفی علائم خرابی سنسور اکسیژن را در خودرو لکسوس خود تجربه کنید. در زیر دلایل اصلی این مشکل را برایتان قرار داده ایم:

1.عمر سنسور اکسیژن

سنسورهای اکسیژن نوسانات شدید دما را در سیستم اگزوز تحمل می کنند. این می تواند منجر به ساییدگی و پارگی شود و باعث شود این سنسورها در طول زمان دقت خود را از دست بدهند.

 

2. آلاینده ها در سیستم اگزوز

سیستم اگزوز می تواند آلاینده هایی مانند روغن، مایع خنک کننده یا رسوبات کربن را در خود جمع کند. این آلاینده ها می توانند در توانایی سنسور اکسیژن برای اندازه گیری دقیق مخلوط سوخت/هوا اختلال ایجاد کنند.

 

3. سیم کشی یا اتصالات معیوب

سیم‌کشی و کانکتورهایی که سنسور اکسیژن را به رایانه خودرو متصل می‌کنند می‌توانند مشکلاتی را ایجاد کنند. این ممکن است به دلیل خوردگی، آسیب فیزیکی، یا اتصالات ضعیف رخ دهد که ارتباط سنسور با ماژول کنترل را مختل کند.

 

لوکیشن ، آدرس و تلفن مرکز کاراک

 

شماره تماس تعمیرگاه ریمپ خودرو کاراک : 09128079698

آدرس و شماره مرکز ریمپ کاراک : تهران ، خیابان دماوند ، نرسیده به ترمینال شرق ، بعد از پمپ بنزین 104

 

چگونه از مشکلات سنسور اکسیژن جلوگیری کنیم؟ 

مراقبت از سنسور اکسیژن خودرو لکسوس برای عملکرد بهینه موتور، کنترل آلایندگی و دوام اگزوز و منیفولد اگزوز شما حیاتی است.

در اینجا چند نکته تخصصی برای نگهداری مناسب از سنسور اکسیژن آورده شده است:

  • برای به حداقل رساندن ناخالصی هایی که می تواند به سنسور اکسیژن شما آسیب برساند، بنزین با درجه کیفیت بالا را انتخاب کنید.
  • به طور منظم روغن را تعویض کنید، فیلترهای هوا را تعویض کنید و شمع ها را بررسی کنید تا موتور خود را سالم نگه دارید و از مشکلات سنسور جلوگیری کنید.
  • برای جلوگیری از احتراق ناقص و آسیب سنسور اکسیژن لکسوس ، هر گونه خرابی موتور را به سرعت رفع کنید.
  • برای حفظ عملکرد موتور و کاهش آلاینده های سمی، به زمانبندی تعویض سنسور O2 سازنده خودرو خود پایبند باشید.
  • حذف سنسور دوم اکسیژن لکسوس در خودرو های لکسوسی که در ایران مورد استفاده قرار می گیرند می تواند به رفع و کاهش مشکلات این سنسور در خودرو کمک کند.

 

حذف سنسور دوم اکسیژن لکسوس در مرکز کاراک

حذف سنسور دوم اکسیژن لکسوس

پرسش متداول در مورد سنسور اکسیژن لکسوس

در اینجا به برخی از سوالات رایج در مورد سنسور اکسیژن پاسخ داده شده است:

 

1. آیا رانندگی با سنسور اکسیژن خراب ایمن است؟

نه، رانندگی با سنسور اکسیژن معیوب ایمن نیست. اگر چراغ چک موتور روشن می ماند یا چشمک می زند، سریعاً  وسیله نقلیه خود را برای بازرسی و تعمیر نزد مکانیک ببرید.

 

2. سنسور اکسیژن لکسوس چقدر عمر می کند؟

سنسورهای اکسیژن در اتومبیل‌های قدیمی‌تر در مسافت 48000 تا 80000 کیلومتر به طور موثر عمل می‌کنند. در مقابل، خودروهای جدیدتر دارای سنسورهای بهبود یافته با عنصر گرمایش اضافی هستند که به آنها کمک می کند تا 160000 کیلومتر دوام بیاورند.

توصیه های سازنده خودروی خود را برای فواصل دقیق تعویض دنبال کنید.

 

3. تفاوت بین سنسور اکسیژن بالادست و سنسور اکسیژن پایین دست چیست؟

تفاوت اصلی بین سنسور بالادست و سنسور O2 پایین دست در موقعیت و عملکرد آنها در سیستم اگزوز است:

سنسور اکسیژن بالادست: قبل از مبدل کاتالیزوری قرار دارد و به تنظیم مخلوط سوخت/هوای موتور برای بهینه سازی احتراق کمک می کند.
سنسور اکسیژن پایین‌دست: پس از مبدل کاتالیزوری، سنسور اکسیژن پایین‌دست مبدل کاتالیزور را با اندازه‌گیری گاز خروجی ، برای کاهش آلایندگی و عملکرد صحیح کاتالیزور کنترل  می‌کند.