Last Updated on اکتبر 8, 2023 by mohamadi

حذف سنسور دوم اکسیژن بنز یکی از راه هایی است که می تواند خودرو شما را برای رانندگی و استفاده در ایران ، سازگارتر کند. رفع مشکلاتی همچون  کپ کردن خودرو ، کاهش شتاب ، خطا کاتالیست و روشن شدن چراغ چک خودرو با حذف سنسور دوم اکسیژن بنز قابل انجام است. تکنسین مجرب مرکز کاراک با ارائه خدمات ریمپ ایسیو به شما در زمینه حذف سنسور دوم اکسیژن خودرو به شما کمک موثری می کند. مطالعه این پست اطلاعات مفیدی در اختیار شما قرار می دهد. 

 

دسترسی سریع به مطالب :

 

 

وظیفه سنسور دوم اکسیژن بنز چیست؟ 

سنسور اکسیژن از ضروری ترین عناصر در خودرو بنز شما است. سنسور اکسیژن که در اواخر دهه 1960 توسط شرکت رابرت بوش ساخته شد، وظیفه کنترل مخلوط سوخت/اکسیژن را بر عهده دارد.

سنسورهای اکسیژن با استفاده از زیرکونیوم با پوشش سرامیکی و پلاتین ساخته می شوند. در حال حاضر، آنها را می توان در تمام خودروهای تولید شده پس از سال 1980 یافت. سنسور اکسیژن در سیستم کنترل آلایندگی نقش مهمی ایفا می کند و اطلاعات را به ایسیو در موتور ارسال می کند.

پس از مدتی در خودروها تعداد سنسور اکسیژن به دو عدد و بیشتر رسید. سنسور دوم اکسیژن وظیفه نظارت بر عملکرد کاتالیزور را بر عهده دارد. در صورتی که مبدل کاتالیزوری در عملکرد خود دچار مشکل شود و یا خراب شود ، سنسور دوم اکسیژن به ایسیو گزارش می دهد و چراغ چک روشن می شود. سنسور دوم اکسیژن در خودروهای بنزی که در کشور ما مورد استفاده قرار می گیرند می تواند مشکل ساز باشد. کپ کردن بنز ، شتابگیری ضعیف و گاز نخوردن و همچنین خطا کاتالیست از مجموعه مشکلاتی هستند که با حذف سنسور دوم اکسیژن بنز قابل رفع می باشند.

اگر سنسور اکسیژن شما از کار بیفتد، چراغ چک موتور شما روشن می شود. علاوه بر این، خودرویی با سنسور اکسیژن معیوب تست آلایندگی را قبول نخواهد شد.

 

حذف سنسور دوم اکسیژن بنز _ ریمپ ایسیو بنز

ریمپ ایسیو بنز

حذف سنسور دوم اکسیژن بنز با ریمپ ایسیو 

اگرچه اکثر مالکان خودرو نمی دانند سنسور اکسیژن چیست یا چه کاری انجام می دهد، ارزش این را دارد که بدانید این سنسور کوچک ساده یکی از رایج ترین دلایل روشن شدن چراغ “چک موتور” شما است. در بیشتر موارد، روشن شدن چراغع چک موتور را می توان به یک سنسور اکسیژن معیوب  و دارای سیگنالهای نادرست نسبت داد.

سنسور دوم اکسیژن بنز از منابع اصلی برای روشن شدن چراغ چک خودرو شما است. مرکز ریمپ کاراک با ریمپ ایسیو و حذف سنسور دوم اکسیژن بنز ، به شما کمک می کند که مشکل چراغ چک خودرویتان را رفع کنید و از سایر اختلال هایی که این سنسور می تواند در اتومبیل شما ایجاد کند جلوگیری نمایید.  همین امروز به کاراک بیایید یا فرم زیر را پر کنید و منتظر تماس همکاران ما باشید تا به سوالات شما پاسخ دهند :

 

فرم درخواست حذف سنسور دوم اکسیژن 

 

ریمپ ایسیو بنز چیست ؟ 

ریمپ ایسیو موتور زمانی است که رایانه داخلی خودرو (که اغلب به آن واحد کنترل الکترونیکی یا ECU گفته می‌شود) با نرم‌افزار جدیدی اصلاح می‌شود تا بر رفتار آن تأثیر بگذارد و عملکرد خودرو را تغییر دهد.

خودروهایی که از کارخانه خارج می شوند، اکثریت قریب به اتفاق حداکثر عملکرد بالقوه موتور خود را در اختیار ندارند – حتی در خودروهای اسپورت. ECU ها معمولاً عملکرد موتور را برای حفظ قابلیت ایمنی ، آلایندگی و مصرف سوخت محدود می کنند.

موتور خودروی شما نیز ممکن است کمی محدود باشد تا مطمئن شوید که می‌تواند تعادل خوبی در مصرف سوخت و عملکرد مناسبی در شرایط کم‌تر از ایده‌آل، مانند هوای بسیار گرم (زمانی که موتورها معمولاً قدرت کمتری تولید می‌کنند) ارائه دهد.

ریمپ ایسیو معمولا برای باز کردن قدرت بیشتر از موتور با حذف برخی از این محدودیت ها انجام می شود. به طور مثال با ریمپ ایسیو و حذف سنسور دوم اکسیژن بنز می توانید شتاب و گاز خوردن این خودرو را بهبود دهید.

 

لوکیشن ، آدرس و تلفن مرکز کاراک

 

شماره تماس تعمیرگاه ریمپ خودرو کاراک : 09128079698

آدرس و شماره مرکز ریمپ کاراک : تهران ، خیابان دماوند ، نرسیده به ترمینال شرق ، بعد از پمپ بنزین 104

 

مزایای ریمپ ایسیو بنز چه هستند ؟ 

  • این یک راه کم هزینه برای بهبود عملکرد ماشین شما است

قیمت های ریمپ ایسیو متفاوت است، اما می تواند یکی از مقرون به صرفه ترین راه ها برای بهبود عملکرد خودرو بنز شما باشد.

 

  • شما نیازی به ارتقاء فیزیکی ندارید

برای بهره مندی از مزایای عملکرد یک ریمپ ecu ، نیازی به ارتقاء هیچ جنبه فیزیکی خودرو ندارید. در واقع، معمولاً برعکس است. بسیاری از قطعات تقویتی که در خودرویتان نصب می کنید نیاز دارند که پس از نصب خودرویتان را ریمپ کنید و با تغییرات نرم افزاری ، سازگاری لازم برای عملکرد آنها را فراهم نمایید. به طور مثال پس از نصب هدرز ممکن است چراغ چک خودرو شما روشن شود؛ در این وضعیت می توانید با ریمپ ایسیو و حذف سنسور دوم اکسیژن بنز ، مشکل را برطرف کنید.

 

  • این روش (معمولا) برگشت پذیر است

در بسیاری از موارد، ریمپ ایسیو خودرو را می توان به حالت اولیه بازگرداند. بنابراین، اگر تصمیم دارید که نرم افزار اصلی را دوباره روی ماشین خود نصب کنید، این کار به راحتی انجام می شود. در مرکز کاراک نسخه اصلی مپ ایسیو شما نگهداری می شود تا در صورت نیاز مجدد در خودرو نصب شود.

 

حذف سنسور دوم اکسیژن بنز _ خرابی سنسور اکسیژن بنز

خرابی سنسور اکسیژن بنز

 

نشانه های خرابی سنسور اکسیژن بنز

وقتی سنسور اکسیژن شما شروع به از کار افتادن می کند، علائم بسیار زیاد و واضح هستند. در اینجا چند مورد از رایج ترین نشانه ها آورده شده است:

  • عملکرد ضعیف موتور
  • حرکات تند و سریع در گاز ثابت
  • دور آرام ضعیف
  • مشکلات استارت
  • مصرف سوخت بالا
  • روشن شدن چراغ چک موتور

برخلاف فیلترهای روغن و هوا، سنسورهای اکسیژن نیازی به تعویض منظم ندارند. در عوض، آنها باید فقط در صورت خرابی تعویض شوند.

از آنجایی که این سنسور ها جزء مهمی از سیستم کلی آلایندگی بنز شما هستند، و به این دلیل که بر میزان اکسیژن موجود در اگزوز شما نظارت می کنند و این اطلاعات را به کامپیوتر موتور شما منتقل می کنند (که سپس نسبت هوا به سوخت ماشین شما را تنظیم می کند)، سنسورهای اکسیژنی که دچار خرابی شده اند ، مانع از عملکرد صحیح موتور شما  می شوند.

این به نوبه خود، بسیاری از مشکلات فوق را ایجاد می کند، از جمله مصرف سوخت بیشتر ، آلایندگی بیشتر و آسیب احتمالی به سایر بخش های خودروی شما، مانند مبدل کاتالیزوری .